Thuisadministratie & budgetteren

Heeft u moeite met uw financiële thuisadministratie? Ontbreekt het u aan overzicht op uw inkomsten en uitgaven en komt u telkens voor onaangename verrassingen te staan? Onze buddy’s komen regelmatig bij u langs om u te helpen uw financiële administratie op orde te krijgen zonder daarbij de verantwoordelijkheid van u over te nemen. In een eerste gesprek bekijken ze welke ondersteuning u nodig heeft. Afspraken daarover worden vastgelegd in een overeenkomst zodat u precies weet wat u van onze buddy’s kunt verwachten.

Breng samen met SchuldHulpBuddy uw financiële administratie op orde!

Financiële post verwerken

Post openen en lezen kan een enorme opgave zijn. Zeker als u weinig te besteden heeft en steeds weer geconfronteerd wordt met rekeningen waarvan u niet weet hoe u ze moet betalen. Maar ook als u bijvoorbeeld moeite heeft met het lezen van de Nederlandse taal. Onze buddy’s kunnen u dan ondersteunen. Samen opent u rekeningen, bankafschriften, loonstroken en andere financiële post. U neemt door wat ermee moet gebeuren en bergt alles overzichtelijk op. Als u dat wilt, kunnen onze buddy’s u ook helpen met het beantwoorden van brieven en het uitvoeren van betalingen.

Uw post weer in uw brievenbus

Steeds meer instanties versturen hun post digitaal. Denk maar eens aan overheid, verzekeringsmaatschappijen of banken. Als u uw post liever niet digitaal ontvangt, kunnen onze buddy’s u helpen ervoor te zorgen dat uw post weer gewoon in uw brievenbus komt.

Budgetteren

Onze buddy’s helpen u om uw inkomsten en uitgaven in balans te houden. Samen met u berekenen zij wat u nodig heeft voor levensonderhoud en wat u opzij kunt zetten voor onvoorziene uitgaven, kleding of om te sparen. Zo weet u wat u kunt besteden, voorkomt u dat u rekeningen niet kunt betalen en bouwt u reserves op.

Wilt u zich aanmelden voor hulp bij thuisadministratie en budgetteren of wilt u hier meer informatie over?

Wat mensen zeggen

thuisadministratie

“Nu we onze administratie weer op orde hebben en grip hebben op onze inkomsten en uitgaven, durven we eindelijk weer naar onze toekomst te kijken!”

Waarmee wij ook helpen